Ні провокаціям «лівих»: «Соціальний марш» виявився мильною бульбашкою (відео)

Віртуально розпіарений так званий «соціальний марш» у Львові так і не відбувся: завдяки злагодженій роботі міліціонерів та активістів «Правого сектору» активістам громадської організації, яку пов’язують із «лівими» поглядами таки не дали можливості провести марш на «захист прав трудящих».

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

У соціальних мережах активісти декларували, що участь у марші візьме близько 500 осіб. Заявку подали на 300 осіб, а біля пам’ятника Чорноволу біля адміністративної будівлі Львівської обласної ради о 16 годині зібралось не більше 50 активістів, які вигукували традиційні для себе кричалки.

Також до В’ячеслава Максимовича прийшли і активісти «Правого сектору» та лідери багатьох громадських організацій міста Львова. Було на місці і керівництво обласної міліції.

Читайте також: Рука Кремля використовує перефарбовані комуністичні організації для дестабілізації ситуації в Україні

Після переговорів активісти «Автономного опору» зачитали свою заяву про ущемлення прав людей, вимагали надати «владу мільйонам, а не мільйонерам» і … розійшлись.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо

Нагадаємо, вночі у Львові суд заборонив проводити обидві акції, але зранку передумав і дозволив обидвом організаціям зібратись у одному місці - біля пам'ятника Чорноволу у Львові

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: