У ДАІ організували "електронну чергу"

 У Львові запрацювала «електронна черга» для відвідувачів Центру надання послуг, пов’язаних із використанням автотранспортних засобів. У Державтоінспекції відзначають – таке нововведення запровадили, насамперед, для зручності людей.

«Електронна черга» у львівському центрі ДАІ діє близько місяця, тож чимало відвідувачів уже встигли оцінити переваги таких змін.

«У Львові реєстраційно-екзаменаційний підрозділ працює за принципом «єдиного вікна», тому щодня сюди звертається багато людей, - зазначає керівник Державтоінспекції області, полковник міліції Олександр Хутняк, - Аби відвідувачам не доводилося витрачати зайвий час і вистоювати у чергах, ми вирішили дещо змінити процес прийому громадян та запровадити електронну реєстрацію».

Тож тепер кожен, хто звертається до львівського Центру ДАІ, спершу реєструється в «електронну чергу». А вже за кілька хвилин на спеціальному табло з’являється інформація, до якого саме «віконечка» слід звернутися, аби отримати відповідну послугу.

У Державтоінспекції розповідають: вже найближчим часом для відвідувачів львівського Центру ДАІ планують запровадити й он-лайн реєстрацію на офіційному сайті обласного управління Державтоінспекції.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: