Підприємствами, які заборгували селянам за молоко, займуться правоохоронні органи

29, 30 квітня перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький провів низку робочих зустрічей з питань погашення молокопереробними підприємствами заборгованості за отримане від сільгоспвиробників молоко. Розмова відбулася за участю заступника голови райдержадміністрації Івана Мізерника, керівника управління агропромислового розвитку Зеновія Кебзи, сільських голів, с/г виробників, представників правоохоронних органів, повідомила Дивись Інфо прес-служба ДРДА.

Проблема, яка була озвучена на сесії обласної ради, стосується не лише Дрогобицького району. Вона полягає у тому, що молокопереробні заводи не розрахувалися з селянами, фермерськими господарствами за здане молоко. Йдеться про ПРАТ “Галичина” (Радехів), яке заборгувало від осені минулого року господарствам шести населених пунктів району понад 100 тис. грн.. Борги перед селянами має і Трускавецький молокозавод, і це питання вже розглядається в суді.

Після проведених консультацій вирішено щодо незаконних дій ПРАТ “Галичина” звернутися у міліцію та прокуратуру, оскільки селяни, які, враховуючи інфляцію, зазнали суттєвих збитків, іншим шляхом не можуть домогтися повернення зароблених грошей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: