Дрібний середній ремонт ділянки дороги Львів-Тернопіль - обхід Золочева розпочнеться у травні

У другій декаді травня ТзОВ «Техно-Буд-Центр» розпочне дрібний середній ремонт ділянки дороги Львів-Тернопіль обхід м. Золочів, повідомила Дивись Інфо прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Після завершення цього виду ремонтних робіт планується відновити зношені верхні шари асфальтобетонних покриттів (у тому числі з вирівнюванням поздовжного та поперечного профілю).

Отож повністю ремонт ділянки дороги Львів-Тернопіль обхід м. Золочів з врахування погодних умов і за умови стабільного фінансування  буде завершено наприкінці 2015 року. Такими є умови договору, укладеного між Службою автомобільних робіт у Львівській області та ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

Проектом постанови Кабміну на  фінансування ремонтних робіт ділянки дороги Львів-Тернопіль обхід м. Золочів в 2015 році передбачено виділити 12 млн, 200 тис  грн.. Однак дана Постанова ще не затверджена, але роботи виконуються згідно договору.

Нагадаємо,  3-4 квітня на вищевказаній ділянці дороги ТзОВ «Техно-Буд-Центр» розпочав фрезерування покриття та посилення щебеневої основи. Це дозволило забезпечити проїзд  для автомобільного транспорту ділянкою на період проведення підготовчих робіт.

Дорожники протягом квітня також  влаштували дренажі для забезпечення водоскиду з дорожнього полотна, адже під ним пульсували джерела води.

Станом на початок травня лише половина ділянки дороги просохла, отож дренажні роботи тривають.

Ремонтні роботи на ділянки дороги Львів -Тернопіль обхід м. Золочів розпочато в жовтні 2014 року за кошти державного бюджету.

Ділянку дороги Львів – Тернопіль обхід м. Золочів збудовано у 1983 році, проте жодного капітального ремонту досі не було проведено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: