Завершилася першість Львівщини з шахів серед дітей (фото)

3 травня 2015 року у м. Львові завершився особистий чемпіонат області з шахів серед дітей віком до 8 років. У змаганнях взяли участь 56 юних шахістів зі Стрия, Бродів, Рави-Руської, Новояворівська, Жовкви, Городка та Львова. Змагання проводилися за швейцарською системою в 9 турів за правилами ФІДЕ (контроль часу - 40 хв. + 10 cек. на кожний хід до закінчення партії кожному учаснику), повідомила Дивись Інфо Оксана Вацеба.

Звання чемпіона області серед дівчат віком до 8 років здобула другокласниця з Городоцької гімназії Анастасія Смілка з результатом 7 очок з 9 можливих. Срібної нагороди чемпіонату удостоєна учениця 2 класу Городоцької ЗОШ № 3 Вероніка Бучковська з результатом 6 очок. Бронзову нагороду чемпіонату з результатом 6 очок здобула першокласниця ЗОШ № 3 м. Городка Вікторія Пронько.

Турнірний зал ЧО з шахів

Чемпіоном області серед хлопчиків віком до 8 років став Михайло Сачко з Бродів з результатом 7,5 очок з 9 можливих. Срібну нагороду чемпіонату здобув учень 2 класу Городоцької ЗОШ № 3 Степан Зіненко в активі якого 7 очок. Бронзову нагороду чемпіонату отримав однокласник С. Зіненка Олександр Олех з аналогічним результатом. Учень першого класу Городоцької гімназії Володимир Єлізаров також набрав 7 очок, однак за додатковими показниками у нього 4 місце.

Переможці та призери чемпіонату області нагороджені кубками, прекрасними книгами «Казки народів світу» та солодощами. Крім того, вони здобули право представляти Львівщину на чемпіонаті України з шахів, який відбудеться з 1 до 9 червня 2015 року в м. Іллічівську.

переможці ЧО Бучковська, Смілка, Пронько, Зіненко, Сачко, Олех

Бажаємо юним шахістам Львівщини успіху на шахових баталіях в Іллічівську, потрапити на п’єдестал пошани та здобути путівку на чемпіонати світу та Європи.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: