Львівська облрада надасть співфінансування додатково ще на реалізацію 140 мікропроектів місцевого розвитку

Сьогодні, 7 травня, заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак провів засідання Конкурсної ради з проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку, повідомила Дивись Інфо прес-служба Львівської обласної ради.

На цьому засіданні члени Конкурсної ради затвердили перелік мікропроектів місцевого розвитку, фінансування яких буде здійснюватись за рахунок збільшення видатків з резервного фонду обласного бюджету. Нагадаємо, що на останньому засіданні сесії Львівської обласної ради депутати обласної ради ухвалили рішення про виділення з обласного бюджету додатково ще 6 млн 900 тис. грн на співфінансування мікропроектів місцевого розвитку.

Окрім того, на засіданні Конкурсної ради доручили Департаменту фінансів Львівської обласної держаної адміністрації протягом п’яти календарних днів після отримання протоколу Конкурсної ради підготувати та забезпечити підписання розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації про розподіл субвенції з обласного бюджету. Головне ж, як наголосив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик, щоб підготувати усі необхідні документи, щоб громади якомога швидше могли приступити до виконання робіт.

Щодо першого траншу – майже 10 млн грн, які виділені з обласного бюджету на реалізацію мікропроектів місцевого розвитку, то, як повідомив заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, то фінансування з обласного бюджету вже розпочато, а на окремих об’єктах – розпочато реалізацію.

Також за підсумками обговорення було вирішено розглянути стан виконання мікропроектів, яким виділено кошти з обласного бюджету, у липні 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: