У Львові відбудеться вечір пам'яті Андрія Кузьменка

У неділю, 10 травня, в Музеї Ідей у Львові (вул. Валова, 18 а, дворик) відбудеться вечір пам'яті Андрія Кузьменка. Початок о 20.00 год., вхід вільний, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛМР.

Під час заходу триватиме показ фільму-концерту, складеного із різних лайв-виступів Кузьми Скрябіна. Для всіх охочих висловитись буде вільний мікрофон.

Цікавинкою вечора стане конкурс на знання текстів пісень Скрябіна, під час якого можна буде виграти приз від його мами - Ольги Михайлівни Кузьменко.

Ведучий концерту - Доцик (радіо «Львівська хвиля»).

«Приходьте усі, у кого в серці живе Кузьма. Заспіваймо так, щоб він там, на небі, почув та усміхнувся, послухаймо те, що Андрій намагався донести до нас протягом життя, адже найкраще, що можемо зробити для нього зараз - врешті почути його слова та зрозуміти головне – «ти сам собі країна, зроби порядок в своїй голові». Краще пізно, ніж ніколи», – наголошують організатори концерту.

Також саме на вечорі пам'яті стартуватиме флеш-моб - сфотографуйтесь на фоні Кузьми, викладіть у соцмережу та напишіть цитату із його пісні з поміткою #КузьмаНавчивМене.

Дізнатись більше про подію можна на сторінці вконтакті https://vk.com/kuzma4ever, чи у фейсбуці: https://www.facebook.com/events/669283723173465/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: