Ударівці Львівщини вшанували пам'ять українців, загиблих у війнах

В п’ятницю, 8 травня, в День пам’яті та примирення активісти Львівської обласної організації політичної партії «УДАР» та депутати Львівської міської ради від УДАРу вшанували панахидою полеглих захисників української землі на Марсовому полі у Львові.

Понад півсотні учасників заходу помолились за душі тих, хто загинув, боронячи українську землю від окупантів. Також, ударівці поклали вінки та квіти до пам’ятних знаків на могилах військових.

«Таку акцію ми проводимо уже п’ятий рік поспіль. Коли ми її започатковували, то мали на меті продемонструвати приклад примирення та цивілізованого, європейського ставлення до трагічної історії. Як і тоді, сьогодні ми звертаємось до суспільства з закликом сприймати страшні події Другої світової війни, передусім, як велику трагедію, яка забрала життя мільйонів українців, розв’язану двома найбільшими тиранами в світовій історії.

Ми висловлюємо глибоку вдячність усім, хто за покликом серця та обов’язку боронив нашу, українську землю від окупанта, під яким би прапором той не приходив. Як тоді, так і зараз ми виступаємо категорично проти намагань приватизувати перемогу 1945-року політичними силами чи окремим країнами. Намагання спекулювати трагічними сторінками історії є неприпустимим в 21-му столітті», - відзначив голова Львівської обласної організації політичної партії УДАР Петро Адамик.

Прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: