Активісти сьогодні пильно стежитимуть за порядком у Львові

Сьогодні, у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років, 30 активістів громадського формування «Рабів до раю не пускають» разом із правоохоронцями пильно стежитимуть за громадським порядком у місті Львові.

Варто зазначити, що минулої п’ятниці, 7 травня, відбулася робоча нарада керівництва Головного управління МВС України у Львівській області з представниками громадських організацій та формувань Львівщини. Під час якої сторони відпрацювали спільні алгоритми дій на час святкувань у місті 8 та 9 травня, аби забезпечити спокій містян та гостей, а особливо ветеранів та учасників війни.

«Ми, представники громадських організацій, домовилися з правоохоронцями щодо спільного забезпечення охорони громадського порядку на Львівщині. Виробили спільний алгоритм дій, аби уникнути різні провокаційні моменти у ці дні. Основна увага буде приділятися Львову, адже очікується великий наплив туристів до нашого міста і тут можуть бути вчинені провокації. Але ми будемо пильно стежити за громадським порядком у місті і не допустимо цього», - наголосив керівник громадського формування Іван Спринський.

Варто зазначити, що учора поминальні заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення по завершенні Другої світової війни 1939 – 1945 років пройшли у Львові спокійно.

Додамо, що охоронців громадського правопорядку від ГФ «Рабів до раю не пускають» можна буде розпізнати за чорними формами з нашитими шеврони, на яких буде написана однойменна назва громадського формування, та з пов’язками охорони правопорядку.

Окрім того, у штабі формування діятиме гаряча лінія – 0639397610. За цим номером люди можуть дзвонити і повідомляти про різноманітні ситуації чи підозрілі предмети у громадських місцях. Оперативна група громадського формування оперативно виїде на місце події.

Прес-центр ГФ «Рабів до раю не пускають»

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: