При Львівській ОДА створять консультативну раду

У п’ятницю, 8 травня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка вдруге зустрівся з матерями і дружинами військовослужбовців  24-ї механізованої бригади. Під час зустрічі керівник Львівщини ознайомив присутніх із Указом Президента України про звільнення у запас військовослужбовців. Керівник області уточнив порядок і терміни звільнення в запас військових 24-ї бригади та розповів про соціальну допомогу та порядок надання виплат для демобілізованих, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Голова Львівської ОДА наголосив на тому, що особисто триматиме під контролем усі проблеми демобілізованих бійців.

"Якщо  у вас виникатимуть будь-які  проблемні ситуації, то перше, що потрібно зробити – зателефонувати за номером 112 і розповісти про свою біду, - зазначив Олег Синютка. - Це найпростіший і найнадійніший спосіб "достукатися" до мене. Адже  щоранку особисто перевіряю, хто і з якого питання звертався до Львівської ОДА за цим номером".

За висновками зустрічі, родичам бійців  запропонували створити так звану консультативну раду, яка вирішуватиме усі нагальні питання воїнів АТО зі Львівщини. Цей орган функціонуватиме за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: