У неділю львівські школярі вітатимуть матерів зі святом

10 травня з нагоди відзначення Дня Матері та з метою вшанування пам’яті Митрополита Андрея Шептицького після богослужінь на подвір’ї двадцятьох храмів відбудеться учнівська акція-розповсюдження листівок «Листи Митрополита Андрея до матері» (вибране із листів Великого Митрополита до матері), яку організовує управління освіти ЛМР за ініціативи учнівського самоврядування м. Львова, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛМР.

«День матері - свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові. Любов матері - основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей і за самопожертви. На прикладі перечитаних листів Митрополита Андрея до матері, яку він любив безмежно, а також листів матері – Софії до сина, кожен з нас зможе переосмислити значення матері у своєму житті», - зазначила в.о. начальника управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

«Листи Митрополита Андрея до матері» роздаватимуть біля таких храмів:

  • у Сихівському районі біля церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці та церкви Кирила і Методія;
  • у Шевченківському районі біля церкви св. Андрія;
  • у Галицькому районі біля храму святих Верховних Апостолів Петра і Павла;
  • у Франківському районі біля церкви Вознесіння, св. Ольги та Єлизавети, св. Климентія;
  • у Личаківському районі біля церков: Пресвятої Трійці, Пресвятої Богородиці Володарки України, Пророка Іллі, Святого Луки, Ольги та Володимира (м.Винники), Воскресіння Хрестового;
  • у Залізничному районі біля храмів: Всіх Святих Українського Народу, Вознесіння Господнього, Положення пояса Пресвятої Богородиці, Воздвиження Чесного Хреста, Хрестового Воскресіння.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: