Львів частково став непроїзним: у місті - змагання (фоторепортаж)

Сьогодні, 10 травня, о 9.00 год. у Львові розпочались змагання з дуатлону, які проходять через центральну частину, проспект Чорновола і вулицю Липинського, у зв’язку з цим вилиці повністю закриті для проїзду автомобілів та громадського транспорту до 13.30 год. Відтак, на період змагань тролейбус №13 не курсує взагалі, а 21 міський автобусний маршрут їздить за зміненою схемою руху, повідомила Дивись Інфо служба Львівської міської ради.

«З 8.30 до 13.30 год. перекрито рух транспорту, в тому числі громадського, по вулиці Липинського - від Промислової до кільця проспект Чорновола - Липинського та по проспекту Чорновола - від Городоцької до кільця проспект Чорновола - Липинського.

Об’їзд громадського транспорту спланований наступним чином: тролейбус №13 на час перекриття не курсує взагалі. Для маршрутів № 7, 8, 9, 12, 17, 20, 22, 25, 28, 31, 34, 37, 41, 50, 51, 1А, 26, 35, 39, 46, 53 діє певна схема.

У неділю рух транспорту через центр міста заборонений і відповідно усі рухаються по вулиці Підвальній - Івана Гонти – пл. Торгова, на проспект Чорновола ми пускати не будемо, а скеровуватимемо водіїв далі по Городоцькій до Клепарівської, де є виїзд на вулицю Варшавську і далі на Грінченка через вулицю Мазепи, після чого водії виїдуть на Богдана Хмельницького, де і продовжать рух за своїми маршрутами.

Duatlon_KOV_6954_a copy (1) Duatlon_KOV_6968_a copy Duatlon_KOV_7006_a copy Duatlon_KOV_7035_a copy

У зворотному напрямку рух організовано по вулицях Грінченка – Мазепи – Варшавська – Джерельна – Городоцька. Варто зазначити, що ми збільшили інтервал зеленого світла на світлофорі, що на вулиці Шолом-Алейхема, де зараз зелене світло горить 5 секунд. Через перехрестя Городоцька - проспект Свободи - проспект Чорновола транспорт буде пропускатись ситуативно», - зазначив Віктор Щир, начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР.

Чемпіонат України з дуатлону, який включає у себе біг та велозмагання, відбувається у декілька етапів.

Змагання з бігу у центральній частині міста за маршрутом: просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи – вул. Памви Беринди – пл. Ринок – вул. Друкарська – вул. Л. Українки, 45 – вул. Л. Українки (у зворотному напрямку) - просп. Свободи.

skhema bigu duatlon (1) skhema obiizd duatlon skhema velozmagan duatlon

Змагання велосипедистів проходять по проспекту Чорновола на вулицю Липинського (до перехрестя з вул. Промисловою) – вулиця Липинського (у зворотному напрямку) – проспект Чорновола.

Мешканців та гостей міста просять з розумінням поставитись до ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: