«Львівське 1715» запустило нову пляшку до 300-річчя Львівської пивоварні (відео)

Напередодні святкування 300-річчя Львівської пивоварні, шанувальники першого українського пива вже можуть придбати улюблений бренд у новому форматі. На полицях українських магазинів пиво «Львівське 1715» постало в новому образі – витонченій скляній пляшці об’ємом 0,45 л.

Для ТМ «Львівське» 2015-й стане особливим роком. Адже 300 років тому - в далекому 1715 - була заснована легендарна Львівська пивоварня, на якій і донині вариться славнозвісне пиво «Львівське». На честь цієї події бренд вирішив порадувати своїх шанувальників і випустити пиво в новій, вишуканій упаковці.

Сьогодні, як і впродовж кількох століть, пиво «Львівське» є одним із символів міста Львова. Тому головним елементом дизайну нової пляшки стало рельєфне зображення лева. Також нова упаковка має спеціальну інформаційну етикетку, завдяки якій любителі пива зможуть більше дізнатися про історію Львівської пивоварні. А наповнивши келих пивом «Львівське 1715», кожен може долучитися до масштабного святкування 300-річчя найстарішої броварні України.

Перший налив пива «Львівське 1715» в нову пляшку відбувся 3 березня 2015 року. Новинка вже надійшла в продаж в торгові точки по всій території України.

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Цього року любителів справжнього українського пива чекає грандіозне свято - 300-річчя найдавнішої в Україні пивоварні. Запуск нової пляшки - ще однаподія серед запланованих на цей рік і приурочених до 300-річчя Львівської пивоварні. А поки насолоджуйтеся улюбленим пивом в новому форматі і готуйтеся святкувати ювілей разом з ТМ «Львівське»»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: