У Львові частково зруйновано фундамент житлового будинку (відео)

На вул. Оксани Степанівни 12 триває будівництво багатоквартирного житлового будинку, яке ледь не спричинило зрушення фундаменту сусіднього будинку.

Кореспондент Дивись.Інфо поспілкувався з пенсіонеркою Ніною Григорівною, котрій будівництво спричинив тріщини в квартирі.

«В березні 2014 року прийшли дві людини, сказали що з "Львівської Політехніки" і хочуть оглянути квартири в нашому будинку. Після оглядин розповіли, що по-сусідству будуть будувати будинок, ми ж були категорично проти цього будівництва. Після чого корпорація Ріел, яке проводить будівництво, почали зносити гаражі, і з квітня почали будувати будинок. Найцікавіше те, що там під землею проходило джерело, тому невідомо як забудовники проводили геодезичне дослідження перед будівництвом, після чого наш будинок почав в прямому сенсі тріскати. Моя квартира пошкоджена найбільше, адже майже біля не рили яму для забудови. Представники обіцяли укріпити фундамент будинку спеціальним розчином, але будівництво зупиняти не будуть. То ж надалі спробуємо з іншими мешканцями найняти юриста, аби запобігти будівництву», - розповіла мешканка будинку.

Зазначимо, що  будівництво хочуть завершити в кінці 2016 року, замовник будівництва є ПП "Львівбудінвест"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: