У Львові відбудеться ярмарок вакансій

Утретє Львівський обласний центр зайнятості спільно з НУ «Львівська політехніка» 13 травня 2015 року організовують у центрі міста Лева виїзний масовий захід «Тебе шукає робота!», у рамках якого відбудеться 25-й Ярмарок кар’єри для молоді. Початок – об 11 годині.

Час і місце проведення вибрані не випадково. Саме травень є тим періодом, коли випускники освітніх закладів завершують навчальний процес і готуються стартувати у трудове життя, а площа на проспекті Свободи біля львівської опери – найбільш людна. Отож львів’яни і мешканці регіону матимуть чудову нагоду безпосередньо поспілкуватися з представниками 90 фірм і компаній задля вирішення питань, пов’язаних із працевлаштуванням. А ще – ознайомитися з ринковими реаліями, сьогочасними вимогами до якості робочої сили, перспективами професійного зростання та зарплатними пропозиціями працедавців.

Завітавши на захід, відвідувачі зможуть не тільки пройти кваліфікаційні інтерв’ю, оглянути презентації професій, але й стати очевидцями майстер-класів з карвінгу овочів, оформлення кондитерських виробів, техніки художнього манікюру, плетіння косичок і монтажу санітарно-технічного устаткування.

Посадовці служби зайнятості розкажуть присутнім про спектр послуг державної установи, сучасні методи пошуку місця праці та секрети написання резюме. За допомогою відповідних програм охочі пройдуть тестування для визначення профпридатності до виконання роботи у тій чи іншій сфері діяльності.

 Відділ організаційної та інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: