Прокуратура перевірить використання 9 млн грн, перерахованих на погашення боргів шахтарям (фото)

Завтра, 14 травня, у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України відбудеться зустріч першого заступника міністра, керівництва ДП «Львіввугілля» та ПАТ «Львівська вугільна компанія» з метою вирішення питання погашення зарплатних боргів вуглезбагачувального підприємства.

Про це домовився сьогодні, 13 травня, в.о. першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський на зустрічі з працівниками ПАТ «Львівська вугільна компанія». Зазначимо, що сьогодні вони планували перекрити міжнародну трасу Львів–Рава-Руська поблизу села Сопошин Жовківського району.

Вугільна компанія майже півроку боргує перед працівниками. Загальна заборгованість із зарплати становить майже 12 млн. грн. (без нарахувань). Проте, за  словами керівника ДП «Львіввугілля» Ярослава Наливайка, шахтарям за квітень та частково за травень перераховано 9 млн. грн. за збагачене вугілля.

Під час зустрічі Ростислав Замлинський звернувся до представника обласної прокуратури з проханням перевірити цільове використання коштів, перерахованих Львіввугіллям, а також законність приватизації ПАТ «Львівська вугільна компанія» та перевірку інвестиційних зобов’язань його власників. За результатами перевірки буде розглянуто механізм повернення цього збагачувального підприємства у державну власність.

Замлинський_Шахтарі Замлинський_Шахтарі_2 Замлинський_Шахтарі_3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: