МАУ відкриває рейси між Львовом та Тель-Авівом

У середу, 20 травня 2015 року, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» виконає перший власний прямий регулярний рейс за маршрутом Львів – Тель-Авів – Львів, повідомила Дивись Інфо служба ЛМР.

Регулярні рейси МАУ зі Львова виконуватимуться на сучасних літаках «Боїнг-737» та «Ембрайєр-190» з двома класами обслуговування – бізнес та економним.

Рейси між Львовом та Тель-Авівом виконуватимуться раз на тиждень у період з 20 травня до 16 вересня 2015 року. Виліт зі Львова по середах о 17:40 год, приліт до Тель-Авіва – о 21:00 год за місцевим часом. Виліт з Тель-Авіва о 22:00 год, приліт до Львова – о 01:30 год за місцевим часом.

Для пасажирів, що вилітають рейсами МАУ зі Львова до Тель-Авіва (PS783) та з Тель-Авіва до Львова (PS784), доступна послуга самостійної реєстрації на сайті авіакомпанії. Он-лайн реєстрація відкривається за 23 години і закінчується за 2 години до вильоту рейсу за розкладом.

«Запуск прямих рейсів до Тель-Авіва – перший етап реалізації масштабної програми прямих польотів МАУ зі Львову, – зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька. – Так, вже у другій половині червня наші пасажири із Західного регіону матимуть змогу скористатися внутрішніми рейсами МАУ до Одеси, а також міжнародними – до Риму, Болоньї і Мадриду. Літо – традиційний час для подорожей, і наше завдання, як провідного українського перевізника, – максимально розширити спектр можливостей наших клієнтів, запропонувавши їм швидкі, зручні та безпечні авіаперевезення».

Ціна квитка економного класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків складає зі Львову від 6561 грн., з Тель-Авіва – від 321 USD.

Квитки на рейси МАУ можна придбати на сайті МАУ www.flyuia.com, через Контактний центр перевізника за телефоном +380445815050 або 566 (з мобільних телефонів в Україні), або в офісах уповноважених агентств авіакомпанії МАУ.

Докладну інформацію про авіакомпанію МАУ можна отримати на сайті – www.flyuia.com

Прес-служба авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України»: тел./факс: (044) 238 26 97, е-mail: [email protected]

 

До уваги ЗМІ!

Прес-конференція та презентація нового рейсу МАУ, а також – святковий фуршет - відбудуться в середу, 20 травня 2015 року, о 16:45 год у конференц-залі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. У ході заходу у представників ЗМІ буде можливість поспілкуватися із керівництвом авіакомпанії МАУ та аеропорту «Львів», а також провести якісну фото та відео зйомку вильоту першого рейсу МАУ за маршрутом Львів – Тель-Авів.

Програма заходу:

16:30 – збір учасників прес-конференції у конференц-залі аеропорту ім.Данила Галицького (боковий вхід)

16:45 – 17:25 – прес-конференція у конференц-залі аеропорту «Львів» за участю президента МАУ Юрія Мірошникова, в. о. Генерального директора аеропорту «Львів» Дмитра Шинкарчука, мера Львова Андрія Садового, голови ЛОДА Олега Синютки та Почесного консула Держави Ізраїль в Західному регіоні Олега Вишнякова;

17:30 – урочисте розрізання стрічки перед трапом літака;

17:40 – виліт рейсу Львів – Тель-Авів;

17:45 – урочистий фуршет у конференц-залі аеропорту, а також неформальне спілкування почесних гостей із представниками ЗМІ.

Прохання надіслати підтвердження своєї участі у заході до 17:00 год 18-го травня 2015 року.

Важливо! Для отримання перепусток до режимної зони телеоператорам та фотографам необхідно надати організаторам скан-копію першої сторінки національного паспорту (для громадян інших країн – закордонного паспорту).

Контакти для акредитації: Відділ зв’язків з громадськістю ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького», Оксана Павлів, тел. (032) 229-82-65; (050) 371-63-66, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: