Синютка оглянув сучасні взірці озброєння та військової техніки

В Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочала роботу міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ», повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛМР.

Представницький міжнародний науковий захід відвідав голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. Він ознайомився з новітніми та перспективними взірцями озброєння та військової техніки. “Підприємства Львівщини роблять великий внесок у зміцнення обороноздатності нашої країни та подякував організаторам, а також тим, хто представляв ОВТ, за їхню плідну працю, спрямовану на захист України”, - зазначив керівник області.

У фойє клубу та на плацу Академії учасникам демонструють можливості деяких взірців озброєння та військової техніки. Так, "родзинкою" виставки стали покази української повнопривідної бойової броньованої машини "Дозор-Б", яку виготовляють у Львові, а також демонстраційні польоти безпілотних літальних апаратів.

У заході, якій вже восьмий раз відбувається на базі видового військового вишу, беруть участь майже 250 представників військово-промислового комплексу, провідних військових та цивільних науково-дослідних установ, навчальних закладів України, а також волонтерських організацій.

У роботі конференції взяла участь й делегація Вищої офіцерської школи сухопутних військ імені генерала Т. Костюшка з Республіки Польща, яку очолив заступник ректора польського військового вишу з навчальної та дослідницької роботи полковник Марек Кульчицький.

Учасники науково-практичної конференції упродовж двох днів обговорюватимуть результати наукових досліджень з питань озброєння та військової техніки Сухопутних військ, обміняються досвідом наукової і науково-технічної діяльності, обговорять рекомендації щодо негайних напрямків вирішення проблемних питань.

Представники військово-промислового комплексу та провідних науково-дослідних установ також облаштували виставку сучасних взірців озброєння та військової техніки, обладнання та устаткування військового призначення, військової уніформи тощо. Зокрема, свою продукцію представляють львів’яни з Державного підприємства Львівський державний завод "Лорта", Приватного акціонерного товариства "Авікос", Державного підприємства "Львівський бронетанковий завод", Державного підприємства "Оризон-Навігація" зі Сміли Черкаської області, та багато інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: