В одній з бібліотек Львова проведуть літературно-музичний вечір

У четвер, 14 травня, о 16:30 год відбудеться літературно-музичний вечір українського поета, перекладача і літературознавця Остапа Сливинського, а також віолончеліста Володимира Бедзвіна. Зустріч проходитиме в бібліотеці №18 ЦБС м. Львова в Стрийському парку (вул. Уласа Самчука, 22). Послухати літератора прийдуть старшокласники Львова, в тому числі учні школи №100 для дітей з вадами зору, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

За словами організаторів, саме інклюзивність вечора, тобто присутність не тільки учнів звичайних шкіл, але й незрячих дітей, робить його особливим.

Організаторами літературного вечора є громадська організація «Інститут українських студій», а також бібліотека №18 ЦБС для дорослих м. Львова.

Нагадуємо, що цього тижня в бібліотеці відбуватимуться й інші заходи, співорганізатором яких є ГО «Інститут українських студій».

В понеділок та середу: уроки англійської мови. Заняття розпочнуться о 16:30 год і проходитимуть в змішаних групах незрячих і зрячих старшокласників. Заняття тривають до кінця травня, а поновлюються восени. Запрошуються охочі старшокласники Львова.

Крім того, в понеділок і середу о 16:30 год за хорошої погоди розпочнуться заняття з орієнтування на місцевості для незрячих. Навчання проходитимуть в Стрийському парку.

В суботу о 15:20 год розпочнеться заняття з літературного аналізу від Євгенії Нестерович. До участі з незрячими старшокласниками запрошуються школярі Львова.

Контактна особа: Роман Боренько тел.: 093-690-72-90, [email protected]

Бібліотека №18 ЦБС для дорослих м. Львова. вул. Уласа Самчука, 22. тел.:243-01-68

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: