Тарифи на газ мають бути переглянуті, - Садовий (відео)

У своєму щотижневому відеозверненні міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що керівник парламентської групи з перевірки тарифів спільно з експертами встановила, що при розрахунках тарифів на газ було майже вдвічі завищено потребу в імпорті газу, що безпосередньо вплинуло на розмір тарифу для населення. Відтак, міський голова Львова вважає, що має бути проведений серйозний аудит і тарифи мають бути переглянуті, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«Цього тижня я мав тривалу зустріч з Президентом України та головою Верховної Ради. Згодом взяв участь у спільній нараді за участю керівництва держави та фракції «Самопоміч». Ми дуже чітко озвучили нашу занепокоєність буксуванням реформ, а подекуди і відвертим наступом реакції.

Один лише факт. Правоохоронні органи голосно обіцяли блокувати та конфісковувати рахунки представників режиму Януковича. Мова йшла про мільярдні суми, вкрадені в народу України. Натомість, на сьогодні у бюджет України від цієї діяльності надійшло лише 5 тисяч гривень.

Представник «Самопомочі» в уряді міністр агропромислового копмлексу Олексій Павленко виявив та скерував до прокуратури докази розкрадань сотень мійльонів доларів з боку колишнього керівництва Міністерства АПК. Далі справа так і не пішла. Натомість, екс-керівники сільсько-господарської галузі відчувши безнаказаність розпочали кампанію очорнення нового керівництва МінАПК.

Наш депутат, керівник парламентської групи з перевірки тарифів Альона Бабак спільно з експертами встановила, що при розрахунках тарифів на газ було майже вдвічі завищено потребу в імпорті газу. Це безпосередньо вплинуло на розмір тарифу для населення. Має бути проведений серйозний аудит і тарифи переглянуті. Включаємо всі наші можливості для досягнення цього результату», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: