У Садового винні перевізникам більше мільйона гривень

Львів’яни вимагають від перевізників, щоб ті одразу зайнялись підвищенням якості перевезень, що справедливо, але водночас, люди не розуміють, що насамперед маршрутки повинні відповідати стандартам безпеки

Про це повідомив голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка, пише ZAXID.NET.

"Ніхто не думає про те, що з січня по травень підприємства накопичували борги по кредитах на запасні частини, масла і т. д. Тариф підвищили тільки сьогодні, але зранку ще нікому не впали гроші на голови. Місто заборгувало кожному підприємству-перевізнику від 400 тис. грн. до 1 млн грн за перевезення пільгових категорій пасажирів. Ніхто не поспішає їх віддавати. Люди мають розуміти, що не все одразу робиться», - пояснив Іван Велійка.

«За немиті маршрутки та подерті крісла треба покарати. Але ніхто не розуміє, що в першу чергу треба привести автомобілі до відповідності стандартам безпеки: відремонтувати найважливіше, забрати фанери з вікон, нарешті забезпечити належну видачу квитків у транспорті. Сьогодні ми свідомі того, що на оцих машинах їздитимемо ще років два, щонайменше, хоча їх давно пора уже списати», - розповів Іван Велійка.

За його словами, контролювати якість перевезень може кожен львів’янин, скеровуючи скарги на недобросовісних водіїв та неналежний стан маршруток в управління транспорту Львівської міськради. Саме чиновники, на його думку, мають впливати на перевізників, виписуючи штрафи та вимагаючи виправлення ситуацій.

«Якщо підприємство не буде реагувати, його треба карати. З іншого боку, якщо автобус не є в належному стані, перевізник має повідомити управління транспорту, що машина буде на ремонті, і до приведення до порядку на маршрут не виходитиме», - заявив Велійка.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: