З початку року від чадного газу потерпіло 40 львів’ян

Про це сьогодні, 18 травня, під час прес-конференції сказав начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради Віктор Іваніцький. Повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Львівська міська рада та«Львівгаз» наполегливо звертаються до всіх мешканців міста з нагадуванням, що слід неухильно дотримуватись правил поводження з газовим приладами. В місті щоразу зростає кількість людей , які отруїлись чадним газом, серед них є діти. За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, з початку року від чадного газу потерпіло 40 львів’ян, 14 з яких діти, також трапилося 4 смертельні випадки.

«Ми ще і ще раз нагадуємо: чадний газ – це небезпечно. З початку року від чадного газу потерпіло 40 львів’ян. Ця сумна статистика свідчить про те, що, на жаль, люди легковажать і відтак потрапляють до медичних закладів. Тому просимо усіх пам’ятати ознаки отруєння чадним газом та у разі їх виявлення негайно викликати швидку», - наголосив Віктор Іваніцький.

Зазначимо, що зі зниженням температури повітря зростає небезпека отруєння чадним газом. Велика кількість відбувається у закритих приміщеннях з відсутньою вентиляцією, наприклад, в квартирах, де встановлені євровікна без поавтрофільтрів та в гаражах.

Ознаки та симптоми отруєння чадним газом: головний біль, м’язова слабкість, задуха, червоний колір обличчя, потьмарення свідомості. Тривала дія чадного газу може привести до смерті. При отруєнні чадним газом негайно викликайте машину «швидкої медичної допомоги»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: