28 травня у Львові відкриють Почесне консульства держави Ізраїль

28 травня у Львові відбудеться відкриття Почесного консульства держави Ізраїль. Почесний консул держави Ізраїль в Західному регіоні України Олег Вишняков вступив на посаду в листопаді 2014 року, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

На заході з нагоди відкриття Почесного консульства будуть присутні Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та керівний склад МЗС України, губернатори 8 західних регіонів України, депутати Верховної Ради України, представники посольств і громадських організацій. Також запрошені вищі чини духовенства Львова - головний рабин Львова, настоятелі вірменської церкви, греко-католицької та православної церкви.

Ізраїльська сторона буде представлена членами Кнесету Ізраїлю, членами уряду та керівництвом Міністерства закордонних справ Ізраїлю, громадськими та культурними діячами.

Програма відкриття:

28 травня з 15.00 до 18.00 - урочисте відкриття Почесного консульства, концерт від єврейської громадської організації Хесед Ар'е, фуршет.

о 19.00с- концерт відомих ізраїльських виконавців - саксофоніст Даніель Замір і фортепіано Омрі Мор.

29 травня на території Почесного консульства відбудуться такі заходи:

- Лекція торгового аташе держави Ізраїль Елізабет Соловйов для представників компаній, що мають намір вести бізнес з ізраїльськими партнерами

- Лекція першого секретаря посольства держави Ізраїль Влада Лернера про вищу освіту в Ізраїлі та процедуру вступу українських студентів до ізраїльських ВНЗ

- Туристичний ярмарок за участю ізраїльських та українських тур операторів, а також представників авіакомпаній.

До уваги ЗМІ!

Для підтвердження участі та отримання акредитації на захід прохання зв'язатися з прес-секретарем Почесного консула Оленою Соловйовою: [email protected], +380674411723.

Кінцевий термін отримання акредитації – 22 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: