Громадські організації мають 3 дні для подання заявок на отримання грошей з обласного бюджету

У п'ятницю, 22 травня, завершується прийом мікропроектів від громадських об’єднань для отримання коштів з обласного бюджету. Відповідно до Обласної програми, відзначення у Львівській області свят державного, регіонального, місцевого значення, пам’ятних дат та історичних подій на 2014-2016 роки загальний фонд конкурсу становить 50 тисяч гривень. На фінансування однієї програми (проекту, заходу) передбачено від 3 до 10 тисяч гривень, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛОДА.

Відповідно до Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2014-2018 роки, загальний фонд конкурсу становить 80 тисяч гривень. На фінансування однієї програми (проекту, заходу) передбачено від 5 до 20 тисяч гривень.

Переможців конкурсу визначать до 22 червня 2015 року.

Конкурсні пропозиції можна подавати до 17:00 22 травня 2015 року включно за адресою: 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 403. Звертатися до Богдана Івановича Ониська, заступника начальника управління – начальника відділу організації масових заходів департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА (тел. 299 95 55, адреса електронної пошти [email protected]) та Станіслава Андрійовича Безушка, начальника відділу комунікацій з громадськістю департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА (тел. 261 27 40, адреса електронної пошти [email protected]).

Детальніше з правилами подання проектів на конкурс можна ознайомитися на сторінці департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: