Лікарі зіграли у футбол на стадіоні "Україна"

За підтримки Міністерства охорони здоров’я України та Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА 16 травня 2015 року на стадіоні Україна відбувся товариський матч з футболу між збірною лікарів Львівщини та збірною лікарів України.

З вітальним словом виступили Богдан Чечотка, директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, Андрій Пельц, голова Львівського осередку ГО "ВО УФАМ", капітан футбольної збірної лікарів Львівщини та Микола Шпаковський, капітан футбольної збірної лікарів України.

Львівщину представляли лікарі обласного кардіоцентру, ЛОКЛ, Миколаївської ЦРЛ, Миколаївської та Дрогобицької стоматологічних поліклінік, лікарні швидкої медичної допомоги, кафедр ЛНМУ імені Данила Галицького та інші.

Наприкінці гри всім учасникам матчу були вручені пам’ятні медалі. Такі матчі в майбутньому планують провести між збірними лікарів Львівщини та Литви, Польщі, а в подальшому - проведення чемпіонату України у Львові серед обласних осередків футбольних асоціацій медиків.

Спонсором нашої команди виступила компанія «Еко-Оптіма».

Довідково:

Метою ГО «Всеукраїнське об’єднання «Українська футбольна асоціація медиків» є сприяння спорту в удосконаленні і підтримці національних і міжнародних зв’язків серед медичних працівників, реалізація соціальних проектів та покращення обміну медичним досвідом з іншими вітчизняними та іноземними медичними організаціями та асоціаціями.

Прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: