Місто Лева готується до дев’ятого кавового фестивалю

Щороку, на початку осені, 24-27 вересня, кавова столиця запрошує гостей та львів’ян відвідати найароматніший фестиваль країни - міське свято «На каву до Львова». Традиційно, в рамках фестивалю відбудеться тур найкращими кав’ярнями Львова, виставка світових виробників кавового обладнання та аксесуарів КаваEXPO, велопробіг «Кавова миля» і звісно найбільший Кавовий ярмарок країни.

«Cвято «На каву до Львова» - це одна з найочікуваніших подій року в Україні. Адже в цей час до міста Лева приїжджають поціновувачі та професіонали кавової індустрії України та світу, для участі у найбільшому «Кавовому Ярмарку» країни збираються найкращі кав’ярні країни. Також цього року ми очікуємо учасників кавових фестивалів із Лондону та Амстердаму, представників кавових брендів Польщі та інших країн», - зазначив організатор свята Андрій Сидор.

«КАВА ART». Цьогоріч у рамках свята «На каву до Львова» буде проведено конкурс серед митців - прихильників кавового напою. Організатори свята планують залучити як професіоналів, так і аматорів для створення оригінального витвору мистецтва, який би передав особливе ставлення митця до кави. Обмежень у форматі немає - живопис, фотографія, скульптура, графічний дизайн, концептуальне мистецтво.

Крім того, організатори анонсують також і конкурс на дизайн офіційного горнятка свята «На каву до Львова». Інформація про те, що ж отримає переможець, поки тримається в таємниці, але конкурс дасть змогу втілити оригінальні мистецькі ідеї.

«На каву до Львова» – єднає людей і показує  справжню культуру кави у кав’ярнях, вдома, серед професіоналів, кавоманів, а тепер і митців та веломанів. Тож зустрінемось і поговоримо за кавою у Львові!

Організатор: компанія «ДікАрт».

Сайт свята: www.coffeefest.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: