До НКРЕ звернуться з проханням перевірити доходи та видатки «Львівгазу»

У Львівській обласній раді відбулося засідання робочої групи, створеної для розслідування зловживань та незаконної діяльності посадових осіб ПАТ «Львівгаз». Про це з місця події інформує кореспондент Дивись.Інфо.

На попередньому засіданні робоча група вирішили звернутися до «Львівгазу» з проханням надати інформацію по економічних показниках, втім жодної конкретики не отримали.

«На превеликий жаль, нам відказали, що інформації не мають, бо в них пройшла реорганізація…», – начальник управління ПЕК Львівської ОДА Земомислав Новікевич.

Відтак він запропонував звернутися до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики щодо виконання ліцензійних умов «Львівгазом».

«Вона має легітимне право переглянути доходи і видатки цього підприємства за рік, а потім сказати своє слово – цільово чи ні вони використовувалися», – констатував Земомислав Новікевич.

Своєю чергою начальник Пустомитівського управління ПАТ «Львівгаз» Юрій Войсович зауважив, що на початку травня розпочалася відповідна перевірка представниками НКРЕ. «Вони дають оцінку підставності та правомірності використання коштів, з яких складається тариф на постачання та транспортування природного газу», – розповів він. І додав, що її висновки будуть вже через місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: