Проект "Вулиці Львова" стартував: усі подробиці (відео)

Вчора, 19 травня, у львівському Центрі міської історії презентували проект «Вулиці Львова». Повідомив кореспондент Дивись.Інфо

«Вулиці Львова» – це база даних з інформацією про сучасні та історичні назви вулиць та площ Львова. У проекті зібрано та систематизовано інформацію, доступну у довідкових виданнях, а також проведено дослідження путівників, адресних книг, історичних карт, та інших архівних матеріалів. Метою проекту є не лише надати користувачам можливість відслідкувати історії перейменувань, але й реконструювати процес утворення сучасних вулиць шляхом візуалізації процесу зміни та трансформації цих елементів міського простору.

Додамо, що проект реалізовано на базі Google Maps з додатковим програмуванням, що дає можливість користувачеві наближувати/віддаляти карту та переглядати актуальні об’єкти на карті міста, відслідковувати формування назв та вигляду вулиць і площ міста.

Зазначимо, що команда проекту яка провела таку плідну і дослідницьку роботу складається лише з 4 осіб: Марічка Погорілко, Жанна Озірна, Оксана Дудко і Любомир Олійник.

Сам проект за посиланням http://www.lvivcenter.org/uk/streets/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: