У Львові молодь проводить збір книжок для дитячого будинку «Добре серце»

В рамках соціальної кампанії «Моя хата НЕ скраю», МГО «Ідеї молоді» з 21 травня до 21 червня проводить збір книг для дитячого будинку «Добре серце» зі села Новий Милятин. Організатори закликають небайдужих людей підтримати акцію та зробити свій вклад в освіту і розвиток дітей. Книжки просять приносити в офіс організації, вул. Дорошенка, 29 з 12.00 до 18.00 в будні дні, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛМР.

«Ми розпочинаємо збір книжок для діток з обласного дитячого будинку. В області є проблема з наповненням бібліотек в дитячих соціальних установах. Тому ми вирішили в рамках нашого проекту «Моя хата НЕ скраю» зробити акцію зі збору книг. Ми вже збирали теплий одяг та взуття для нашого львівського інтернату, тепер будемо збирати книги. Наголошуємо на тому, що книжки мають бути в хорошому стані, а саме: чистими, неушкодженими, на дитячу або підліткову тематику, а також книжки мають бути державною мовою. Після завершення акції, всі зібрані книги, які відповідають вимогам, будуть передані дітям. Також під час візиту в дитячий будинок «Добре серце» ми, як завжди, проведемо дітям яскраву розважальну програму з аніматорами. Робити добрі справи - легко і приємно, і кожному це під силу», - розповідає Соломія Басараб, керівник МГО «Ідеї молоді».

Контактна особа: Соломія Басараб - керівник МГО "Ідеі молоді», тел. 0966590140.

Контакти дитячого будинку: Дитячий будинок «Добре Серце», Буський р-н, с. Новий Милятин, тел: +380-326-44-23-21 ; 098-795-04-67, Баландюк Тарас Володимирович - директор дитячого будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: