У Львові розпочали перевірку маршруток (відео)

Сьогодні, 20 травня, працівники управління транспорту та зв’язку ЛМР почали перевіряти громадський транспорт м. Львова. Повідомив кореспондент Дивись.Інфо з місця подій.

За словами спеціаліста відділу транспорту управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Романа Чабана, сьогодні розпочинають перевірку громадського транспорту аби оцінити їхній реальний санітарний стан

«Сьогодні ми робимо раптову перевірку на міських автобусних маршрутах. Ми заходимо у будь-яку маршрутку як пасажири, оцінюємо роботу водія – чи він споживає їжу в салоні, палить, як він ставиться до пасажирів, чи чисто в салоні, чи видає водій пасажирам квитки. Також ми дивимось, чи є в автобусі інформація про перевізника та страховика», - зазначив Роман Чабан.

Додамо, що працівники управління транспорту і зв’язку ЛМР повідомили, що перевірка складається з п’ятьох пунктів.

«В громадський транспорт заходимо як прості мешканці міста, тобто ми водію не представляємось що ми із управління транспорту. Для перевірки в нас є спеціальні бланки для, в кожному з яких 5 пунктів. Насамперед, це наявність трафаретів з номером маршруту, з початковою і кінцевою зупинкою. Другий пункт – це санітарний і технічний стан автобуса: стан сидінь, поручнів, підлоги тощо. Також в автобусі має бути інформація для пасажирів, а саме куток споживача і інформація про оплату за проїзд. Останній пункт – поведінка водія на робочому місці», - розповів працівник управління транспорту і зв’язку ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: