Як у Львові на 9 травня планували провокації (відео)

Увага! У відео – нецензурна лексика

У мережі Інтернет оприлюднене відео про планування провокації у Львові на День Перемоги. Ініціатором провокації виступила активістка, реаніматор комуністичної партії Олена Бойко.

Жінка, яка представляє себе журналістом та керівником Агенції розслідувань «Галицький яструб» на відео розповідає про домовленості щодо вчинення провокацій у Львові.

Галицький яструб - що це?

Так себе називають колишні комуністи, які у 2013 році створили організацію для проведення провокацій. Очолила організацію «журналіст», любитель «перчика», ба більше, аферист за натурою Олена Бойко.

У День Перемоги вона, виконуючи завдання партійного боса, мабуть, за невеликий гонорар, створює дрібні провокації. Ці дні для неї, як правило, освячуються смачною горілочкою та увагою камер. Журналісти називають її ніжно Шапокляк.

Так, у 2013 році Бойко була єдиною, хто із-за пазухи витягнув червоний прапор, який одразу ж відібрали «свободівці». Але картинку для іноземців створила. А у 2015 вона побоялася. Їй на допомогу прийшов 41-річний житель Кривого Рогу Дмитро Лященко, відомий підпільною кличкою «Фішер», який взяв на себе роль наживки для львів’ян.

Вказана парочка цілий день ходила Львовом, шукала, хто б їм боки розім’яв… Шукали картинку. Проте нікому вони були не цікаві. З горя парочка напилась і, нарешті, що не вдається тверезому – п’яному самий раз! Що було після цього?

Друзі Шапокляк кажуть, що Фішера навмисно підставили, щоб виконати замовлення. Але бідолаха не в курсі, що він у Оленки вже п’ятий. А її скромне минуле каже, що вона завжди кидає своїх…

Хто така Олена Бойко?

У біографії, яка опублікована на сайті, йдеться, що Олена Бойко фактично є піар-менеджером львівського осередку КПУ. У біографії Олена пише, що закінчила факультет журналістики ЛНУ ім Франка у 1983-1987 роках, хоча у ці ж роки вона відбувала покарання у Качанівській колонії Харківської області.

0QRAIFs

Ігор Соковитий для Дивись Інфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: