Більше не хочу грати у Львові, нас тут постійно освистують, - Ракицький (відео)

Захисник донецького «Шахтаря» і збірної України Ярослав Ракицький емоційно висловився про підтримку вболівальників на «Арені Львів» після півфінального матчу Кубка України «Шахтар» - «Дніпро», передає ZAXID.NET.

«Я більше не хочу грати у Львові. Так нереально вболівати проти нас. За «Динамо» вболівали усі, а нас освистували і парафінили. А тепер за «Дніпро», і нас теж парафінили. Що робити? Переїжджати звідси», - сказав захисник «Шахтаря».

Пізніше такими ж думками із журналістами поділився інший гравець «Шахтаря» Тарас Степаненко, який пожалівся на негативні висловлювання і жести з боку львівських вболівальників.

Нагадаємо, напружений півфінальний матч «Шахтар» - «Дніпро» завершився нічиєю - 1:1. «Гірники» зуміли зрівняти рахунок завдяки пенальті, яке реалізував Луїс Адріано. Враховуючи попередній матч, який «Шахтар» виграв у «Дніпра» з рахунком 1:0, у фінал Кубка України вийшов донецький клуб.

Впродовж матчу львівська 35-тисячна арена, яка була заповнена наполовину, яскраво підтримувала «Дніпро» і з негативом реагувала на дії «Шахтаря».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: