На перегоні Ясиня-Рахів Львівської залізниці проводять середній ремонт колії

Залізничники Львівської магістралі розпочали середній ремонт колії на 126-128 кілометрах перегону Ясиня-Рахів. Для роботи колійникам виділили три «вікна» у русі потягів – 19, 21 та 26 травня, за цей час відремонтують близько трьох кілометрів колії, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛЗ.

Після осіннього огляду колії на цій ділянці встановили обмеження швидкості для руху потягів – через поганий стан полотна поїзди можуть розганятись лише до 25 км/год. За словами начальника ВП «Івано-Франківська дистанція колії» Василя Кащука, після ремонту швидкість руху тут збільшиться до 50 км/год.: «На цій дистанції є великий пасажиропотік, курсує популярний серед пасажирів поїзд Київ-Рахів. Через поганий стан колії час руху поїзда збільшувався в середньому на 15-20 хвилин, адже на 13 кілометрах перегону діяло обмеження швидкості до 25 км/год.».

Під час ремонту тут замінять непридатні шпали та кріплення рейок. Вже у червні колійники планують виконати середній ремонт іншої ділянки цього ж перегону – 130-134 кілометри. На осінь також запланували капітальний ремонт 121-126 кілометрів перегону Ясиня-Рахів.

Нагадаємо, у зв’язку із ремонтними роботами поїзди №457/458 Київ-Рахів, № 6403/6404 Івано-Франківськ – Рахів – Івано-Франківськ, № 6441/6442 Коломия-Рахів-Коломия прослідують тільки до станції Ворохта і зворотно. На дільниці Ворохта-Рахів потяги не курсуватимуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: