Провокатори підбурюють родичів військовослужбовців 24-ї бригади, - ОДА

У четвер, 21 травня, виконувач обов’язків першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський зустрівся з групою громадян, які представилися родичами бійців 24-ї механізованої бригади, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Жінки розповіли, що володіють інформацією про те, буцімто їхніх чоловіків не демобілізують  у встановлені законодавчо терміни.

"Нещодавно голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрічався з родинами воїнів 24-ї механізованої бригади. Вони обговорювали усі проблемні питання. В тому числі питання демобілізації. Чому це питання знову виникло зараз – зрозуміло: ситуація напружена і останніми днями є декілька інформаційних приводів, які негативно характеризують мешканців Західної України. Вважаємо, що такі збурення є провокаційними, а відповідні служби працюють на виявлення підбурювачів", - повідомив Ростислав Замлинський.

Нагадаємо, що на початку травня голова Львівської ОДА Олег Синютка двічі зустрічався з матерями та дружинами військовослужбовців 24-ї механізованої бригади.

Під час другої зустрічі керівник Львівщини ознайомив присутніх із Указом Президента України про звільнення у запас військовослужбовців. Олег Синютка також уточнив порядок і терміни звільнення в запас військових 24-ї бригади та розповів про соціальну допомогу та порядок надання виплат для демобілізованих.

Він гарантував, що особисто триматиме під контролем усі проблеми демобілізованих бійців і порадив у випадку виникнення труднощів зателефонувати за номером 112 і розповісти про свою біду.

"Це найпростіший і найнадійніший спосіб "достукатися" до мене. Адже  щоранку особисто перевіряю, хто і з якого питання звертався до Львівської ОДА за цим номером", - сказав тоді голова Львівської ОДА.

Також родичам бійців 24-ї  запропонували створити так звану консультативну раду, яка вирішуватиме усі нагальні питання воїнів АТО зі Львівщини. Цей орган функціонуватиме за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: