Американські військові зіграють з львівською командою у футбол

Вперше в історії України пройде товариський матч між американськими військовими та львівською командою з американського футболу «Леви». Гратимуть американці з українцями в безконтактну версію американського футболу – флаг-футбол. Американську команду сформували з американських десантники із 173-ї повітряно-десантної бригади армії США, які зараз поводять спільні навчання з бойовими підрозділами Нацгвардії України у Львівській області. Гра проходитиме в неділю, 24 травня, о 15:00 год на стадіоні «Юність», що в Центральному парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«Ми радо підтримуємо спортивні промоційні заходи у нашому місті. Всі правила збережені, окрім того, що спортсмени не будуть вступати в жорсткий контакт. Впевнений, що львів’яни і гості міста отримають задоволення від показового матчу з безконтактної версії американського футболу», - розповідає Петро Гошовський, в.о. начальника управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

«Ця гра має покласти початок нових відносин між Україною та США в області американського футболу. Ми вдячні за сприяння в організації цього матчу та можливість зіграти з нацією, яка виросла на американському футболі. Наша федерація також планує найближчим часом провести матч з американцями саме з американського футболу», - розповів президент НФАФУ Павло Тесленко.

Довідка

Мета гри у Флаг-футбол така ж, як і в американському футболі — занести м'яч у залікову зону суперника. Основна відмінність - заборонені жорсткі контакти, спортсмени грають без захисної екіпіровки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: