На батьківщині Євгена Коновальця відбудеться фестиваль

Упродовж 12-14 червня 2015 року в селі Зашків Жовківського району Львівської області відбудеться традиційний молодіжний фестиваль "Зашків – Земля Героїв", повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Цьогорічний захід проведуть у межах святкування Дня Конституції України та Дня молоді та присвятять 124-ій річниці від дня народження полковника Української Народної Республіки Євгена Коновальця, який народився в цьому селі.

Гасло цьогорічного фестивалю – "Інтелект і зброя".

У Львівській обласній державній адміністрації створено організаційний комітет із підготовки та проведення Молодіжного фестивалю "Зашків – земля Героїв", що повинен здійснити заходи з реалізації програми та кошторисів фестивалю, врахувавши пропозиції молодіжних громадських організацій. Наразі підготовлено попередню програму фестивалю, яку обговорять на засіданні організаційного комітету 26 травня під головуванням заступника голови Львівської ОДА Юрія Підлісного.

Організаторами заходу є Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна рада, Жовківська районна рада, Жовківська районна державна адміністрація та низка молодіжних громадських організацій Львівщини.

Довідка

Молодіжний фестиваль "Зашків – Земля героїв" на Львівщині проводять із 2006 року. Фестиваль має на меті виховання української молоді в дусі державницьких традицій і патріотизму, формування свідомої громадянської позиції, створення умов для самореалізації молоді, налагодження дружніх стосунків між молодіжними лідерами з усіх областей України.

Ідея цього молодіжного фестивалю полягає в популяризації діяльності молодіжних громадських об’єднань, спрямованої на реалізацію державної молодіжної політики. Захід сприяє забезпеченню ефективної комунікації органів державної влади з молодіжним середовищем, популяризує ідею державності, організованого, корисного дозвілля та консолідує інститути громадянського суспільства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: