На вулиці Петлюри ремонтують тротуар

На вул. Петлюри на ділянці від вул. Любінської до вул. Кульчицької відремонтували дорожнє покриття. Площа відремонтованої ділянки дороги складає близько 7 тис. м. кв. Роботи виконувала компанія «ШРБУ-65», замовник – Залізнична районна адміністрація. Від сьогодні на цій ділянці дороги розпочали ремонтувати тротуар, площею близько 2 тис. м. кв., повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР

«До цього об’єкту ми підійшли прискіпливо. Тут є незручні сходи, а ми зробимо для мешканців плавний зручний пандус з перилами – перехід на вул. Любінську, і так само буде на переході через вул. Петлюри.

На вул. Петлюри капітально відремонтовано дорожнє покриття, через 2 тижні, по технології, нанесемо тут дорожню розмітку.

І паралельно тривають роботи по ремонту тротуару. Ширина газону буде 4,5м, ширина тротуару – 5м і 0,5 м – технічний тротуар. Вартість ремонту тротуару – 990тис. грн», - розповіла голова Залізничної районної адміністрації Надія Банах.

Також на вул. Петлюри відновлюватимуть сквер. Зокрема, у сквері заплановано відновити освітлення, газони, влаштувати плитку та встановити відпочинкові лавки. Також буде відновлено скульптуру, яка розміщена у цьому сквері. На відновлення благоустрою скверу у міському бюджеті передбачено 200 тис. грн. «Маємо попередні домовленості з підприємцями, що вони теж долучаться до відновлення благоустрою скверу. Тут гуляють мами з дітками і ми обов’язково відновимо цей сквер», - наголосила Надія Банах.

На сьогодні на території району також виконано капітальний ремонт тротуарів на вул. Кульчицької; Сигнівка, 52; Городоцька, 128-138, на суму 1 485 тис. грн, площею 3100 м кв.

Проведено ремонт дорожнього покриття вул. С. Петлюри - Садова площею близько 7000 м кв.

Ремонтні роботи проводяться за такими адресами: вул. Патона 2/3, 2/6, 12; вул. Садова, 25а; вул. Калнишевського.

Загалом, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Залізничному районі Львова у міському бюджеті передбачено близько 13,5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: