Суботівський open air на Арені Львів не буде традиційним, - Бронюк (відео)

Сьогодні, 25 травня, напередодні концерту в Івано Франківську, лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк зустрівся журналістами і розповів про суботній концерт у Львові, повідомляє кореспондент Дивись Інфо.

«В рамках всеукраїнського ювілейного туру Люби Україну, ми вже відвідали 28 міст України. Суботній виступ не буде традиційним, це буде дружня зустріч колективу з нашими шанувальниками, разом поспілкуємось і співатимемо», - розповів Віктор Бронюк.

Також лідер гурту додав, що суботівський open air на Арена Львів - це буде повний відрив і можливість досягти одночасно із кількатисячною юрбою бажаної ейфорії.

Додамо, що нещодавно гурт «ТІК» повернувся із турне зі США та Канади. Гастролювали музиканти три тижні. За словами Віктора Бронюка, така поїздка для них - це щось нове і незвичне. Однак, вражень привезли багато і в майбутньому планують розширювати горизонти.

«Це перше в історії нашого гурту таке турне. Два тижні ми виступали у США, тиждень - у Канаді. Загалом, за океаном відіграли 12 концертів. Найважче даються часові перелаштування, бо траплялося вночі тобі хочеться їсти, а вдень - спати. Для нас кожен концерт - окрема історія, під час яких ми познайомились з прекрасними людьми, - розповів Віктор Бронюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: