Трамвай "Електрон" спричинив корок у центрі Львова (доповнено)

У центрі на перехресті вулиць Дорошенка - Коперника на п’ятисекційному трамваї "Електрон" відбуваються фото- і відеозйомки, через що частково паралізований рух інших трамваї.

Про це Дивись Інфо повідомили читачі видання.

Читачі видання висловлюють обурення, що через це у робочий час у центрі міста виникли корки.

У коментарі Дивись Інфо начальник відділу маркетингу ЛКП "Львівелектротранс" Ольга Бачинська пояснила, що на підприємсті є послуга "Оренда трамвая із екіпажем".

трамвай

"Цю послугу може замовити будь-хто і у будь-який час. Насправді, такі заходи ми вже проводили неодноразово, проте раніше львів’яни цього просто не помічали. Година оренди трамвая із екіпажем коштує 3220 гривень + 156 гривень за доїзд. Було замовлення на дві години. Ми не настільки багаті, щоб відмовитись від суми у розмірі 6 тисяч гривень за дві години, адже наше підприємство є дотаційним і само на себе заробляє, у тому числі і на зарплату", - повідомила Ольга Бачинська.

Керівник відділу маркетингу додала, що насправді затримки руху трамваїв не було. "Була тягучка, тому ми просимо вибачення у львів’ян за те, що вони на чотири - десять хвилин довше чекали свого трамвая", - каже Ольга Бачинська.

Вона додала, що замовлення трамваю було від головного вокзалу на площу Ринок, а диспетчери радили їхати по маршруту №1, проте "клієнт заплатив гроші і хотів їхати саме по маршруту №9, а не маршруту №1. Тому ми були змушені їхати саме так", - пояснила Ольга Бачинська.

Начальник відділу маркетингу ЛКП "Львівелектротранс" пообіцяла Дивись Інфо, що надалі підприємство робитиме усе можливе для того, щоб подібних тягучок через оренду трамваїв не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: