У Трускавці стартує народна люстрація чиновників

Патріотичні громадські організації нашого міста самостійно розпочали проведення люстраційної реформи. Люди надто довго чекали, вірили та сподівались, що влада змінить щось на краще. А тепер їхньому терпінню прийшов кінець.

Після подій Майдану, після того, що відбувається з нашою країною на сході, після всіх тих жертв, які понесли українці все вже не може бути так, як було раніше. Країна змінилась, змінились люди, тому повинні змінитись система влади та сама влада. Повинна нарешті відбутись люстрація тих чиновників-пристосуванців, котрі порушували закони, котрі роками обкрадали та обдурювали наш народ.

Таку люстрацію нам обіцяли провести. Та, на превеликий жаль, цього не відбулось. Нам просто «замилювали очі» та запевняли в тому, що всі, хто зараз обіймає високі посади – це люди чесні та патріотичні. Однак, виявилось, що все далеко не так. Ті чиновники, які виступали проти Майдану, які захищали попередню владу, які грозили звільненнями своїм підлеглим за підтримку патріотичних виступів залишились на своїх посадах. Вони просто вбралися у вишиванки та надягли маски патріотів, пристосувавшись таким чином до сьогоднішньої ситуації.

Нещодавно відбулись збори патріотичних організацій нашого міста. В них взяли участь близько десяти таких об’єднань, такі як ГО «Майдан Трускавця», «Самооборона», «Правий сектор», організація учасників АТО та інші. На зборах було прийнято спільне рішення, згідно з яким ці організації самостійно проводитимуть люстрацію наших чиновників. Вони, за участю небайдужих людей та ЗМІ, навідуватимуться до таких чиновників з вимогою відставки. Якщо ж посадовець відмовиться, звертатимуться до всіх необхідних вищих органів, добиваючись усунення його з посади.

За словами організаторів люстрації, на сьогоднішній день у них вже є факти, які підтверджують порушення закону та українофобську позицію 5-6 місцевих керівників. Ці люди зневажають все українське, вони погрожували учасникам Майдану, а сьогодні продовжують сидіти у своїх кріслах.

Сьогодні кар’єрі цих дволиких фальшивих пристосуванців повинен прийти кінець. Бо не можуть українофоби обіймати посади та збагачуватись за рахунок простих людей, які вимушені економити та відправляти своїх рідних на війну. Не можуть злодії-казнокради і далі залишатись при владі. Не можуть, бо з такими керівниками ми ніколи не почнемо жити краще. Тому, чиновники, готуйтесь пройти народну люстрацію! Чесну та справедливу, від якої вам вже не вийде відкупитись…

lifeinfo

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: