Львівщина знову прийматиме національні змагання з гірських автоперегонів та ралі

Цього літа, 12-14 червня, на території Львівської та Закарпатської областей відбудеться ІІ етап чемпіонату України з гірських автоперегонів та ралі. Очікується, що учасниками цих традиційних змагань стануть понад 30 екіпажів з 11-ти регіонів України, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛОДА.

Місцем проведення ІІ етапу стане територія Сколівського району Львівщини, а також Воловецького і Свалявського районів Закарпатської області. Змагання розпочнуться у п’ятницю, 12 червня, з гірських автоперегонів на Ужоцькому перевалі, що на межі Галичини і Закарпаття. Наступного дня спортсмени матимуть змогу ознайомитись зі спеціальними ділянками ралійної траси, загальною протяжністю 36 км.

Вже у неділю, 14 червня, відбудуться змагальні заїзди. Зокрема, перша спецділянка у 16 км. пролягатиме від с.Тухолька через с.Климець (Сколівський район) і до с.Верб’яж (Воловецький район). Друга частина ралійної траси (довжиною 20 км) буде пролягати селами Нижні Ворота, Підполоззя, Верхня Грабовниця, Уклін та Поляна, що на Закарпатщині.

Зазначимо, що ІІ етап чемпіонату України відбуватиметься під егідою Міністерства молоді та спорту України за сприяння Львівської і Закарпатської облдержадміністрацій, Галицького та Закарпатського автомобільних клубів.

Головний суддя, директор змагань – суддя національної категорії Сергій Єженков (м. Львів).

Нагадаємо також, що у лютому на території Львівщини успішно відбулися І етап чемпіонату України з гірських автоперегонів та І етап кубку України з ралі "Зимові вершини". Всі учасники, представники команд, технічний персонал та судді відзначили їх високий організаційний рівень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: