Синютку просять звільнити Гамкало

Громадська рада при Львівській ОДА підтримує рішення Комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради від 09.02.2015 (Витяг з протоколу № 116) щодо висловлення недовіри керівникові департаменту з питань культури, національностей та релігії ЛОДА та просить голову Львівської ОДА Олега Синютку звільнити Наталію Гамкало з займаної посади.

Про це йдеться у зверненні до Олега Синютки, повідомили Дивись Інфо у ГР.

«Комісія з питань культури, релігії та охорони культурної спадщини і культурних цінностей Громадської ради при ЛОДА, опираючись на чисельні звернення громадських організацій, експертів, представників творчих спілок та колективів, розглянула питання щодо діяльності департаменту з питань культури, національностей та релігії ЛОДА та співпраці цього Департаменту з комісією з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради. В рамках розгляду цього питання на комісію були запрошені представники департаменту та вищезгаданої комісії ЛОР. Представники Департаменту запрошення проігнорували, комісію ЛОР представляв Голова комісії п. Роман Ковальчук. Всебічно розглянувши це питання, заслухавши п. Романа Ковальчука та представників громадського сектору члени комісії з питань культури, релігії та охорони культурної спадщини і культурних цінностей Громадської ради при ЛОДА одноголосно підтримала рішення комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради про недовіру керівнику департаменту з питань культури, національностей та релігії ЛОДА п. Гамкало Н.

За підсумками роботи комісії з питань культури, релігії та охорони культурної спадщини і культурних цінностей Громадської ради при ЛОДА дане питання розглядалось на Засіданні Громадської ради 13 травня 2015 р. на якому було прийнято рішення про те що:

Громадська рада при ЛОДА підтримує рішення комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради від 09.02.2015 (Витяг з протоколу № 116) щодо висловлення недовіри керівникові департаменту з питань культури, національностей та релігії ЛОДА п. Н. Гамкало;

Громадська рада звертається з прохання до Голови ЛОДА, надалі усі призначенні  на ключові посади ЛОДА, в тому числі на посаду начальника департаменту з питань культури, національностей та релігії, проводити шляхом відкритого конкурсу з залученням представників громадськості та обговоренням кандидатів на профільних комісіях Громадської ради при ЛОДА!», - вказано у зверненні.

громадська рада1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: