У Львівській опері діти учасників АТО заспівають разом із зірками української естради

26 травня у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької о 16.00 відбудеться масштабне дійство – на одній сцені зійдуться талановиті діти учасників АТО та зірки української естради.

Гала-концерт «Діти і зірки» є першим завершальним етапом соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!», який розпочався на Львівщині на початку весни 2015-го. Проект реалізували за ініціативи голови Львівської обласної ради Петра Колодія та підтримки голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки.

Свою згоду на виступ у рамках цього соціального проекту для дітей учасників АТО дали Павло Табаков, Віктор Винник (гурт «Мері»), Олександр Божик, Наталка Карпа, Роман Сасанчин, гурт «Ріка життя» та багато інших.

Під час гала-концерту, який організовує популярна студія «МАГАРИЧ», на глядачів, серед яких – діти учасників АТО, які приїхали зі Сходу України на відпочинок додому, а також партнери проекту (представники компаній, фірм, ЗМІ).

На учасників заходу чекають багато цікавих сюрпризів, зокрема, відеозвернення з передової. Також відома українська співачка Катерина Бужинська передасть трьом сім’ям загиблих учасників АТО зібрані в рамках її європейського концертного туру пожертви української діаспори.

Важливо, що 16.00 до 19.10 це яскраве видовище можна буде переглянути в прямому ефірі на телеканалі ТРК «Львів». Також завдяки Інтернет-трансляції (на сайті Львівської обласної ради – www.oblrada.lviv.ua та на сайті телеканалу «Львів-ТБ» – http://www.lviv-tv.com) захисники України, які нині знаходяться в зоні АТО, переглядатимуть наживо гала-концерт «Діти і зірки».

Запрошуємо журналістів до висвітлення цього заходу в своїх ЗМІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: