Рок-гурт «Біла Вежа» презентував пісню на слова Василя Симоненка «Виростеш ти, сину» (фото, аудіо, відео)

28 травня «Біла Вежа» дасть концерт у львівському клубі «Picasso»

Напередодні свого львівського концерту, який відбудеться у четвер, 28 травня, у клубі «Picasso» (вул. Зелена, 88), рок-гурт із Києва «Біла Вежа» презентував новий відеокліп – на пісню на слова видатного українського поета Василя Симоненка «Виростеш ти, сину». На виступі у Львова ця композиція стане одним із ексклюзивів концертної програми. Початок вечора якісного українського року – о 19:00, повідомила Дивись Інфо Галина Гузьо.  

Ще торік музиканти «Білої Вежі» отримали офіційний дозвіл на використання поезії Василя Симоненка від його онуки - Мирослави Симоненко. Створення музики до знаного вірша класика було справою непростою та напрочуд відповідальною. Пісня була готова наприкінці 2014-го, її прем’єра відбулася на київському концерті групи у рамках акустичної програми. А вже на повторному виконанні «Виростеш ти, сину», під час концерту у столиці «Симфонія миру», композиція зірвала овації залу.

І ось наприкінці весни 2015-го рок-гурт «Біла Вежа» презентує відео на пісню «Виростеш ти, сину». Це вже третя відеоробота команди. У пошуках свіжої та цікавої ідеї для кліпу музиканти наштовхнулись на роботи українського Театру тіней «Fireflies». При особистому знайомстві з талановитим колективом склався творчий тандем – і взимку розпочалась робота над відео: пошук образів та символів, візуальних метафор та інтерпретацій, побудова сюжету... За задумом музикантів, кліп вийшов зрозумілим та легким. Безсмертні слова, покладені на нову музику, і сюжетна лінія відеоролика підкреслюють духовні основи українців: любов до Матері та до Батьківщини. Як кажуть учасники «Білої Вежі», цей кліп є подарунком усім матусям - зі щирим побажанням, щоб їхні діти жили у щасливій мирній країні

Біла Вежа_1 Біла Вежа_5 Біла Вежа_7 Біла Вежа_8 Біла Вежа_афіша_Львів_28_05_2015

Ціна квитків на концерт рок-гурту «Біла Вежа» у клубі «Picasso» у Львові 28 травня – 50 грн. (фан-зона), 70 грн. (за столиком).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: