Солдати дякують «Народній Самообороні» Львівщини за чергову допомогу, – Веремчук із зони АТО

На цих вихідних «Народна Самооборона» Львівщини відправила черговий «караван» на Схід. За рахунком – це вже чотирнадцята поїздка волонтерів у сектор А до львівських військових, які беруть участь в АТО. Уже в черговий раз вантаж супроводжують ряд активістів разом з керівником «Народної Самооборони» Львівщини Валерієм Веремчуком, повідомила Дивись Інфо прес-служба "Народної самооборони"

Зі Львова у зону бойових дій відправили 20-ти тонну фуру із запчастинами для військової техніки та інструментами, продуктами харчування , засобами гігієни, а також 30 тон лісоматеріалів для облаштування бліндажів від Золочівського лісгоспу та медикаменти для 66 польового госпіталю. Тим часом, у Полтаві вантаж поповнили декількома тонами хліба з місцевого заводу, а у Харкові – 10-ма тонами питної води. «Караван» було доставлено 80-й аеромобільній бригаді, 24-й механізованій бригаді, бійцям батальйону «Львів» і солдатам з підрозділу радіорозвідки та ВСП.

До збору допомоги активно долучилися львів’яни та громади сіл Яворівського району. Зокрема, у Центри забезпечення військових люди приносили закрутки, продукти харчування, засоби гігієни, ба, навіть, передали солдатам багато домашньої випічки.

Вже з зони АТО активісти розповідають, солдати неабияк дякують усім небайдужим за допомогу.

«Кожна наша поїздка до своїх військових – це нагадування про те, що ми повинні підтримувати бійців якщо хочемо жити вільно на рідній землі. Для мене допомога армії – це обов’язок. Я розумію, що лише разом ми зможемо перемогти», – наголосив керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

Додамо, на сьогодні, практично весь вантаж розвезли по місцях дислокації на передовій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: