У Львові стартував ІІІ Львівський медіафорум

У Львові стартував ІІІ Львівський медіафорум. Це унікальна нагода для медіасередовища поділитися досвідом та перейняти передові практики світу. Головна тема цьогорічного форуму – «Медіа в час бурхливих змін». Учасників форуму привітав міський голова Львова Андрій Садовий, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«В цьому залі дуже багато людей, яких я з великим захопленням читаю, слухаю їхні мудрі вислови, думки. Ми всі хочемо жити у вільній країні, і ми мірою своїх можливостей будуємо цю вільну країну. Але розуміємо, що вільну країну можуть будувати тільки вільні люди. Коли ми народжуємося, ми всі вільні. Потім життя, обставини, ситуації нас роблять в чомусь залежними. Власне, в моєму розумінні люди, які мають фах бути журналістом – це камертони, які мають голий нерв відчувати правду, справедливість, бути твердими, стійкими. Певною мірою, це люди-дороговкази.

Бути таким від народження і пройти цей шлях – дуже важко. Треба вчитися, треба дуже багато вчитися і працювати над собою. Тому я дякую вам, що ви це робите. Мені приємно, що ви це робите у Львові. Коли ви всі разом, ви перебираєте один в одного досвід, ділитесь своїми думками. Тому що від вашої вільності залежить, якою буде наша держава. Львів для вас відкритий, гостинний», - привітав учасників Львівського медіафоруму міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: