Деякі мешканці Львівщини платять за воду в 4 рази більше

На Львівщині деякі мешканці платять за воду в 3-4 рази більше. Про це вчора, 28 травня, на прес-конференції заявив голова Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Андрій Басараба, інформує корреспондент Дивись.Інфо.

«Постановою Кабміну «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» затверджений порядок формування тарифу на централізоване водопостачання та водовідведення. Ним не передбачено такого виду послуг, як продаж питної води одного водоканалу іншому», - пояснив він.

Андрій Басараба зауважив, що миколаївський, винниківський, городоцький, зимноводівський водоканали і низка дрібніших платять за воду в 2-4 рази більше, ніж повинні.

«Нацкомісія не передбачила, що львівський водоканал продає питну воду не кінцевому споживачу, а водоканалу», - розтлумачив посадовець.

Також посадовець розповів, що торік до них звернулися дрогобицький та трускавецький водоканали. «Виглядала ця ситуація так, що один зловживав стосовно іншого», - додав Андрій Басараба.

Відтак львівське тервідділення звернулося з цією проблемою до АМКУ. Втім у Києві справа «заглохла» на розробленому проекті змін, що вносяться до порядку формування тарифів.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: