Лісогор приступив до виконання обов'язків голови Дрогобицької РДА (фото, відео)

Вчора наприкінці дня відбулося представлення новопризначеного голови райдержадміністрації Максима Лісогора громадсько-господарському активу району. Нового очільника району відрекомендував в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський. Він зачитав відповідне розпорядження Президента України, назвав пріоритетні завдання, які стоять перед місцевою владою (забезпечення мобілізації, державної безпеки, формування спроможних громад, поступальний розвиток потенціалу району у всіх напрямках), та побажав голові райдержадміністрації плідної співпраці з депутатським корпусом, органами місцевого самоврядування Дрогобиччини, повідомила Дивись Інфо прес-служба ДРДА.

У своєму короткому слові Максим Лісогор запевнив, що готовий і відкритий до діалогу та співпраці. Головною метою діяльності своєї та адміністрації в цілому вважає процвітання Дрогобиччини та процвітання держави. Максим Едурадович зазначив, що загалом знайомий з проблемами району, вважає за доцільне проводити подальше знайомство та спілкування в процесі роботи.

Втім, голова районної ради Михайло Сікора та деякі депутати мали з цього приводу іншу думку. Зокрема Михайло Сікора сказав, що Дрогобиччина понад рік чекала на голову райдержадміністрації, при цьому не були враховані пропозиції районної ради, тому є потреба почути відповіді нового керівника з деяких актуальних питань.

Була й інша позиція. Так депутат, учасник АТО, голова громадської організації учасників АТО Микола Кобільник пообіцяв новообраному голові свою повну підтримку, якщо той буде працювати для людей, для добра і розвитку району. Слушними були зауваження депутата Леона Литвина. Він пригадав присутнім, що актив району так і не зумів визначитися з єдиною кандидатурою на посаду голови райдержадміністрації. Сьогодні керівник є призначений і з цим треба змиритися та підставити йому плече. А той факт, що людина нічого не обіцяє, свідчить про серйозність намірів нового керівника. Леон Литвин закликав обласне керівництво допомагати новопризначеному голові райдержадміністрації у вирішенні проблем, яких на Дрогобиччині дуже багато.

Максим Лісогор у свою чергу подякував за побажання, слова підтримки і сказав:”З першого дня малювати перед вами якісь плани і щось вам розповідати - було б некоректно стосовно вас. У процесі роботи будемо знайомитися, працювати, спілкуватися. Крок за кроком ми спільно сформуємо завдання і плани роботи і, я впевнений, все у нас вийде.”

На завершення в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський та депутат обласної ради Михайло Задорожний зупинилися на питаннях адмінреформи, які цього дня обговорювалися на сесії районної ради та є непростими в реаліях Дрогобиччини.

28 травня Максим Лісогор приступив до виконання обов'язків голови райдержадміністрації

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: