У літніх шкільних таборах пройдуть тренінги з пожежної і дорожньої безпеки

Навчальний рік добігає кінця, тож саме час для школярів тепер і у літніх таборах повторити правила реагування у випадку пожежі, а також основи поведінки на дорозі. Тренерами стануть волонтери кампанії «Безпечне місто» та представники ДСНС, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«Тренінг триває близько 30 хвилин, упродовж яких ми вчимо діток, як виходити із приміщення у випадку пожежі, що казати рятувальникам, коли телефонуємо за номером «101», та від чого пожежа може виникнути», – розповіла Христина Авдєєва, провідний фахівець відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Львівській області.

Варто зауважити, що тренінги вже відбулися у понад 90 школах й охопили кілька тисяч дітей.

«Окремо хочеться подякувати вчителям, адже у кожній школі та у багатьох класах є кутки безпеки із необхідною інформацію щодо реагування у випадку пожежі, а також поведінки на дорозі. Додатково на тренінгах ми роздаємо дітям листівки-пам’ятки, щоб цю інформацію вони могли зберегти у себе в щоденниках», – розповіла Олександра Паняк, керівник кампанії «Безпечне місто».

Нагадаємо, що тренінги тривають другий рік і охопили сумарно близько 20-ти тисяч дітей різного віку.

Довідка

«Безпечне місто» – кампанія з безпеки, яка другий рік триває у Львові й займається багатьма напрямками: безпекою пожежною, безпекою в інтернеті, а також безпекою дорожньою руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: