Сакаашвілі здасть Одесу, - Коломойський

Сакаашвілі здасть Одесу російським, вважає екс-губернатор Дніпропетровської області

Екс-губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський стверджує, що Ігор Палиця не писав заяви про звільнення з посади голови Одеської ОДА за власним бажанням.

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі LB.ua.

За інформацією джерел LB.ua, сьогодні у Палиці була запланована зустріч в Адміністрації президента. Як відомо, губернаторів призначає і звільняє Президент. Відповідаючи на питання, як Палиця поспілкувався з главою держави, бізнесмен відповів: "Зустріч пройшла в дружній конструктивній атмосфері. Його подякували за роботу і сказали, що його послуг (як глави Одеської ОДА - ред.) більше не потрібно".

За словами Коломойського, на момент прибуття в АП Палиця не знав, що його змінить Саакашвілі.

"Щодо Саакашвілі я взагалі здивований. Думаю, це тимчасова фігура. Зараз він здасть Одесу російським, а потім доведеться її знову відвойовувати. Побуде деякий час губернатором, а потім його змінять на якогось нікчему типу Гончаренка", - зазначив він.

"До речі, питання - скільки у нього громадянств? Мене напевно, переплюне. Американське, грузинське, голландське, тепер ще й українське треба приймати. Будемо чекати, поки Андрушко його про це запитає", - додав у властивій йому іронічній манері Ігор Коломойський.

Говорячи про можливі причини звільнення екс-губернатор Дніпропетровської області зазначив: "Напевно, комусь не сподобалася серія з моїм звільненням у" 95-му кварталі ". Вирішили зробити дубль два".

Нагадаємо, Ігор Палиця вважається людиною Ігоря Коломойського і був призначений губернатором 6 травня 2014. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: